Καλάθι αγορών (0)

 
DIADERMINE LIFT+ INTENSE ELASTINE Έντονα Συσφικτική Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Διπλάσια ποσότητα ενεργοποιητή Κολλαγόνου + Αποτέλεσμα “ελαστικότητας”

 


DIADERMINE LIFT+ INTENSE ELASTINE Έντονα Συσφικτική Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Διπλάσια ποσότητα ενεργοποιητή Κολλαγόνου + Αποτέλεσμα “ελαστικότητας”
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
14,80 €

DIADERMINE LIFT+ INTENSE ELASTINE  Έντονα Συσφικτική Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Διπλάσια ποσότητα ενεργοποιητή Κολλαγόνου + Αποτέλεσμα “ελαστικότητας”50ml

ΗΛΙΚΙΕΣ 30-35-40-45-50

Η σφριγηλότητα του δέρματος προσδιορίζεται από δυο παράγοντες: το κολλαγόνο που καθορίζει τη δομή και την ελαστίνη που καθορίζει την ελαστικότητα. Με το χρόνο, η παραγωγή του κολλαγόνου επιβραδύνεται και το δίκτυο ελαστίνης αποδυναμώνεται, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια σφριγηλότητας.

Η λύση Αντιγήρανσης:
DIADERMINE LIFT+ INTENSE ELASTINE που πυκνώνει αποτελεσματικά το δίκτυο του κολλαγόνου και επιπλέον αναδομεί το δίκτυο της ελαστίνης, για έντονη σύσφιξη και αποτέλεσμα ελαστικότητας στο δέρμα.

 • Δράση επαναπύκνωσης: Η ενισχυμένη φόρμουλα περιέχει διπλάσια ποσότητα Collagen Restructurizer σε σύγκριση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς LIFT+. Αποτέλεσμα: 1. Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου διεγείρεται αποτελεσματικά. 2. Το δίκτυο του κολλαγόνου πυκνώνει ξανά, προσφέροντας έντονη σύσφιξη όλη την ημέρα.
 • “Αποτέλεσμα” ελαστικότητας: Με το χρόνο το δίκτυο της ελαστίνης αποδυναμώνεται και γίνεται δύσκαμπτο. Γι αυτό η ο αναδομητής ελαστίνης ξαναπυκνώνει και αναδομεί αυτό το δίκτυο για μεγαλύτερη ελαστικότητα και βελτιωμένη δομή του δέρματος. Επιπλέον, τα φίλτρα UVA προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση.
  • Με τακτική χρήση, η σφριγηλότητα του δέρματος βελτιώνεται ορατά.
  • Το δέρμα βρίσκει ξανά τη χαμένη ελαστικότητά του.
  • Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά.
  • Το δέρμα σας φαίνεται πιο σφιχτό.

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
 
Ακολουθηστε μας στο   Facebook   και μάθετε πρώτοι τα νέα μας 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Beauty Town
Αθηνάς 51, Κορυδαλλός
Τηλ.
210-4949902
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ