Καλάθι αγορών (0)

 
Bioten Recaptiv Κρέμα Nυχτας Αναδομησης & Αντιγηρανσης

 


Bioten Recaptiv Κρέμα Nυχτας Αναδομησης & Αντιγηρανσης
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
13,95 €

Bioten Recaptiv Κρέμα Nυχτας Αναδομησης & Αντιγηρανσης 50ml

Για Ηλικιες 45-50-55

Ανακαλύψτε την ενέργεια της θάλασσας!Η bioten δημιούργησε μία νέα επαναστατική σειρά προσώπου η οποία συνδυάζει την δύναμη της Φύσης και τη βιοτεχνολογία. Η Recaptiv έχει ως κύριο συστατικό της το Matrigenics.14GTM το οποίο ενεργοποιεί τα γονίδια που εμπλέκονται στη σύνθεση και στην οργάνωση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος.Επαναπροσδιορίστε το Τρίγωνο της Ομορφιάς σας με τη δύναμη της Φύσης και της Επιστήμης!

Τα ψηλά ζυγωματικά και το σφριγηλό περίγραμμα του προσώπου δημιουργούν το λεγόμενο «τρίγωνο ομορφιάς» στο πρόσωπό μας. Με την ηλικία, η παραγωγή των δομικών στοχείων της επιδερμίδας - κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ- εισέρχεται σε μία «φάση ύπνου», με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος, τις βαθιές ρυτίδες και, κατά συνέπεια, την αναστροφή του «τριγώνου της ομορφιάς».

 Η κρέμα Νυχτας  bioten Recaptiv είναι εμπλουτισμένη  με το MATRIGENICS.14GTM, ένα επαναστατικό συστατικό φυσικής προέλευσης, προερχόμενο από τα αναπαραγωγικά κύτταρα του φυκιού Wakame. Το MATRIGENICS.14GTM έχει αποδειχθεί με  tests in vitro  ότι επανενεργοποιεί 14 γονίδια συνδεόμενα με τη σύνθεση και ανάπτυξη  των 3 βασικών δομικών στοιχείων του ανθρώπινου δέρματος:

 

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
 
Ακολουθηστε μας στο   Facebook   και μάθετε πρώτοι τα νέα μας 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Beauty Town
Αθηνάς 51, Κορυδαλλός
Τηλ.
210-4949902
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ