Καλάθι αγορών (0)

 

Όροι Χρήσης

Τα προιόντα αποστέλλονται και παραδίδονται κατ' οικον ή στο χώρο που ορίζει ο αγοραστής κατα την συμπλήρωση προσωπικών του στοιχείων με COURIER και η μέθοδος πληρωμής είναι με αντικαταβολή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή κατα 4,50 euro για παραγγελίες όπου το βάρος των προιόντων δεν ξεπερνα τα 3 κιλά. Για κάθε κιλό παραπάνω των 3 η επιβάρυνση είναι 1 euro ανά κιλό. Για αγορές άνω των 80 euro και μέχρι 3 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 12 euro.

Πληροφορίες αποστολών

Τα προιόντα αποστέλλονται εντός δύο ημερών απο την ημέρα παραγγελίας (εκτος Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).
Απο το περιβάλλον του λογαριασμού σας μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. 
Με την αποστολή της παραγγελίας θα λάβετε και ένα e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής με το αριθμό αποστολής, ετσι ωστε να μπορείτε να αναζητήσετε την παραγγελία σας μεχρι να παραδοθεί σε εσάς.

Όλες οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνο μετά απο τηλεφωνική επιβεβαίωση με τον πελάτη.

Επιστροφές προιόντων

Επιστροφές γίνονται πάντοτε δεκτές μεσα σε διάστημα 10 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων.
Η ημερομηνία παραλαβής των προιόντων προκύπτει απο τα στοιχεία παραδόσεων της εταιρίας COURIER με την οποία συνεργαζόμαστε.
Προυπόθεση για την επιστροφή είναι το προιόν να επιστραφεί στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε δηλ. να μην εχει ανοιχτεί και να μην εχει χρησιμοποιηθεί οπως ορίζει ο νομος. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή, και απο το ποσό της επιστροφής αφαιρούνται τα αρχικά έξοδα αποστολής. Επιστροφές χωρίς την απόδειξη λιανικής πώλησης δεν γίνονται δεκτές.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές χωρίς καμμία επιβάρυνση πριν η παραγγελία αποσταλεί και πριν λάβετε το σχετικό e-mail γνωστοποίησης της αποστολής. Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετα την αποστολή της, θα πρέπει πρώτα υποχρεωτικά να την παραλάβετε. Κατόπιν ισχύουν τα περι επιστροφής προιόντων της παραγράφου 2.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας!

Ακολουθηστε μας στο   Facebook   και μάθετε πρώτοι τα νέα μας 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Beauty Town
Αθηνάς 51, Κορυδαλλός
Τηλ.
210-4949902
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ